Resande montörer

 In Lediga tjänster

Vi fortsätter att expandera och söker nu resande montörer/installatörer

Arbetsbeskrivning
Som resande Montör/installatör kommer du att ansvara för att våra digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder. Rollen innebär dagligen nya kontakter och ge god service år våra kunder. Tjänsten innebär en del övernattningar runt om i Norden. Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet samt pålitlighet. Du kommer utgå från vårt kontor i Halmstad.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete och gärna med tidigare erfarenhet av resande och arbete på olika orter. Du skall ha ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har erfarenhet från låsbranschen och exempelvis arbetat som låsmontör. Du är lösningsorienterad och en problemlösare, ser möjligheter istället för hinder. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du är bra på att planera, att du är disciplinerad och ansvarsfull. Du trivs med kundkontakter och är social och kommunikativ till din natur.

För att du skall trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och har en god initiativförmåga.

Du har B-körkort och allmänna IT-kunskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett spännande och växande företag. Arbetet innebär mycket stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Din ansökan skickas till ulf.kullman@swedlock.se och för ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Kullman, 0730-63 90 54.
Sista ansökningsdag är den 24/5 – 2020, man då vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Recent Posts

Leave a Comment