Servicetekniker

 In Lediga tjänster

Servicetekniker med beredskap

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker med beredskap kommer du att arbeta med planerat och oplanerat underhåll och service av våra digitaliserade låslösningar och produkter som finns installerade i kommuner. Du kommer arbeta i vår eftermarknadsgrupp med kunniga och serviceinriktade kollegor. Periodvis innehåller tjänsten beredskap som innebär att du måste vara tillgänglig i hemmet för att kunna hjälpa kunder på telefonen med serviceärenden eller åka ut på plats för att lösa problem. Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet samt pålitlighet. Tjänsten innebär att du har varierande arbetstider och en del kompensationslediga dagar. Du och dina kollegor med samma typ av anställning har en stor frihet att själva lägga upp och planera ert arbete och era arbetstider. Du kommer utgå från vårt kontor i Halmstad.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete med någon teknisk inriktning. Du skall ha ett stort tekniskt intresse. Tidigare erfarenheter av att arbeta med lås och passagesystem är en merit. Du är lösningsorienterad och en problemlösare, ser möjligheter istället för hinder. Det viktigt att du är disciplinerad och ansvarsfull. Du trivs med kundkontakter och är social och kommunikativ till din natur.

För att du skall trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och har en god initiativförmåga.

Du har B-körkort och goda IT-kunskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett spännande och växande företag. Arbetet innebär mycket stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Din ansökan skickas till ulf.kullman@swedlock.se och för ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Kullman, 0730-63 90 54.
Sista ansökningsdag är den 24/5 – 2020, man då vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Recent Posts

Leave a Comment