Låstekniker

 In Lediga tjänster

Låstekniker i ledande befattning

Arbetsbeskrivning
Som resande låstekniker med delansvar för projektering och planering av installationsprojekt kommer du att ansvara för att våra digitaliserade låslösningar och produkter installeras och monteras hos våra olika kunder i enlighet med gällande standarder och normer. Du kommer arbeta med förberedande projektering inför installationsprojekt och även periodvis delta i installationsarbetet. Du kommer medverka vid utbildning av våra egna, underleverantörers och kunders installatörer. Rollen innebär dagligen nya kontakter och ge god service år våra kunder. Tjänsten innebär en del övernattningar runt om i Norden. Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet samt pålitlighet. Du kommer utgå från vårt kontor i Halmstad

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom låsbranschen. Gärna med tidigare erfarenhet av resande och arbete på olika orter. Du skall ha ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenheter av att arbeta med lås och passagesystem. Du är lösningsorienterad och en problemlösare, ser möjligheter istället för hinder. Du kommer arbeta tillsammans med företagets projektledare, låsmästare och andra produktspecialister och även självständigt driva delprojekt. Det viktigt att du är bra på att planera, att du är disciplinerad och ansvarsfull. Du trivs med kundkontakter och är social och kommunikativ till din natur.

För att du skall trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och har en god initiativförmåga.

Du har B-körkort och goda IT-kunskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett spännande och växande företag. Arbetet innebär mycket stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Din ansökan skickas till ulf.kullman@swedlock.se och för ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Kullman, 0730-63 90 54.
Sista ansökningsdag är den 24/5 – 2020, man då vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Recent Posts

Leave a Comment